4796d731-430b-482e-a9ac-23452ff4c19c

Wat is Thuys?

Thuys is er voor u. Wij willen u, uw medewerkers, gasten en leveranciers zoveel mogelijk het ‘Thuys-gevoel’ geven.

Wij geloven dat onze dienstverlening het verschil maakt tussen ‘werken op kantoor’ en ‘Thuyskomen op kantoor’. Thuys is een integraal facilitair concept, ontwikkeld om een antwoord te geven op de vraag: “Hoe wordt een kantooromgeving leuker, makkelijker en duurzamer?”

Thuys creëert onderscheidend vermogen, waarmee de aantrekkelijkheid van uw eigen kantoor- of bedrijfsverzamelpand vergroot wordt. Dat leidt tot meer huurders die langer blijven en bereid zijn om extra te betalen voor de sfeer en services die door Thuys worden aangeboden. Ook uw medewerkers zullen blij worden van de Thuys-diensten. Tegen aantrekkelijke prijzen kunnen ze genieten van onze heerlijke lunch(specialiteiten).

Wat doet Thuys?

Receptie en horeca vormen de twee kernfuncties van Thuys. Onze Thuys Kiosk of -balie staat daarbij centraal. Vanuit de Thuys Kiosk verzorgen onze Thuyshouders niet alleen een gastvrije ontvangst als receptie, maar zij bereiden en verstrekken ook heerlijke koffie, verse sandwiches, gezonde maaltijdsalades en smoothies voor de medewerkers en gasten in uw pand. Om de kiosk heen worden allerlei zitmogelijkheden gecreëerd, zodat een gezellige en multifunctionele ruimte ontstaat.

De Thuys Kiosk kan worden uitgebreid met de aanvullende dienstverlening van Thuys. Van gebouwbeheer tot BHV, van catering tot events en van schoonmaak tot glasbewassing. Zelfs de mobiliteit kunnen we voor uw organiseren; van wagenparkbeheer tot mobiliteitspassen een deelauto’s/fietsen.

Kosten van onze facilitaire dienstverlening
Door de slimme combinatie van receptie en horecataken, kunnen we het Thuysconcept aanbieden voor een vaste lage prijs per maand. In alle business cases die we tot op heden hebben uitgevoerd, lagen onze kosten zelfs lager dan die van een externe receptionist of beveiliger.

De aanvullende diensten bieden we u tegen een zeer scherpe prijs aan, waarmee we een extra voordeel voor u kunnen bereiken. Deels heeft dit met onze schaalgrootte te maken, waardoor we betere afspraken kunnen maken met de preferred suppliers.

Thuyshouders (m/v)

Cruciaal in onze dienstverlening zijn onze Thuyshouders. Deze gemotiveerde medewerkers maken daadwerkelijk het verschil en zorgen voor een hoge klanttevredenheid.

De Hoofd Thuyshouder is het centrale aanspreekpunt voor alle Thuys-diensten die wij leveren binnen uw organisatie. Daarnaast stuurt de Hoofd Thuyshouder de krachten en leveranciers aan. Gastvrijheid en dienstverlening zit in het bloed van al onze medewerkers: zij werken zelfstandig en durven verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Waarom Thuys?

  • Receptie en horeca vanuit de Thuys Kiosk
  • Enthousiaste en gastvrije Thuyshoud(st)er
  • Zorgt voor blije medewerkers
  • Bezoekers worden gastvrij ontvangen
  • Onderscheidend vermogen voor nieuwe en bestaande huurders
  • Lagere kosten dan alleen receptie/beveiliging
  • Modulair concept, gericht op ontzorging

Neem contact met ons op over de mogelijkheiden

Bent u benieuwd of u ook onbezorgd kunt Thuyskomen op kantoor? Wij vertellen u alles over Thuys en kijken graag naar de mogelijkheden voor de toepassing van ons innovatieve concept bij u op kantoor. Want zoals het klokje Thuys tikt…