17 mrt. 2017

Thuys is een geheel nieuw facilitair concept, in eerste instantie bedacht voor bedrijven met 50 – 350 medewerkers. Al snel bleek het Thuysconcept ook bijzonder geschikt voor bedrijfsverzamelgebouwen. De gedachte achter Thuys is dat in elke kantooromgeving behoefte is aan facilitaire ondersteuning, denk aan lunchvoorziening, koffie, schoonmaak, klusjes en de organisatie daarvan. In een kleinere kantooromgeving is vaak geen facilitaire afdeling of verantwoordelijke om dit te realiseren. Gevolg is dat vaak de (directie) secretaresse verantwoordelijk is voor het een, de HR manager voor het ander en weer een derde collega ook wat taken op zich neemt. Uiteindelijk kost dit alleen maar tijd en vaak ook veel geld: immers, men heeft onvoldoende marktkennis om de gevraagde diensten op de juiste wijze in te kopen en aan te sturen. Bovendien, zijn de diensten vaak niet flexibel. Het bedrijf loopt het risico op hogere kosten bij onvoorziene krimp.

ROI facility heeft met Thuys een nieuwe marktbenadering bedacht waarbij we deze diensten aanbieden tegen een vast bedrag per medewerker per jaar. Kosten liggen daarbij aanzienlijk lager dan de benchmark. Centrale plek in de dienstverlening is de Thuyskiosk. Vanuit de Thuyskiosk worden echt goede koffie- en theevariaties en ambachtelijke, verse broodjes aangeboden, evenals verse sappen, zelfgemaakte soep en zoete en hartige versnaperingen van de bakker. Alles dagvers en dagelijks wisselend. Spil in de dienstverlening is de Thuyshouder: gastvrije ontvangst van bezoekers, heerlijke koffie en broodjes en daarnaast regelt ze ook de inkoop en is ze verantwoordelijk voor de aansturing van de schoonmaak en klussendiensten.

Sinds begin 2014 kan kennisgemaakt worden met Thuys! Wij hebben onze Thuyskiosk ingericht op het Gooimeer 6 in Naarden. Wij presenteren ons concept graag persoonlijk onder het genot van een kopje koffie met een broodje en nodig u en/of uw relatie graag uit bij ons Thuys.