Interview Facilitywereld met Jaap van Daalen over Thuysopkantoor.nl

Positief nieuws

Recent heeft Thuysopkantoor op verzoek van een gerenommeerde vastgoedinvesteerder een onderzoek gedaan naar de mogelijkheid van het Thuys concept op een onlangs aangekocht bedrijfsverzamelpand in Amsterdam. In het pand van ca. 5.000 m2 BVO is in de centrale hal een receptie-balie met bezetting door een (extern in gehuurde) receptionist. Overtuigd van de meerwaarde van het Thuysconcept was deze investeerder al snel.

Ook onbezorgd thuyskomen op kantoor?

Thuys is een geheel nieuw facilitair concept, in eerste instantie bedacht voor bedrijven met 50 – 350 medewerkers. Al snel bleek het Thuysconcept ook bijzonder geschikt voor bedrijfsverzamelgebouwen. De gedachte achter Thuys is dat in elke kantooromgeving behoefte is aan facilitaire ondersteuning, denk aan lunchvoorziening, koffie, schoonmaak, klusjes en de organisatie daarvan.

Persbericht Thuys

ROI facility BV (onderdeel van de ROI groep BV uit Naarden) heeft eind 2013 een innovatief integraal facilitair concept ontwikkeld met als visie: "onbezorgd Thuyskomen op kantoor". Thuys is specifiek gericht op het ontzorgen en blijmaken van organisaties van ca. 75 tot enkele honderden medewerkers